Crosswire

De Crosswire beursstand systeem is een beurswand die bestaat uit diverse modules. De crosswire bedrukt met uw print biedt uw klant absolute meerwaarde!

 

Een uniek mobiel beurssysteem met ontwerpvrijheid

Op een beurs is opvallen een must. Met opvallende uitingen, originele teasers maar ook zeker door het uitstralen van kwaliteit. Met een crosswire beurssysteem heeft u een multifunctionele beursstand in huis die met modules eenvoudig uit te breiden is. Van een beurswand tot beursstand; met een crosswire of beurssysteem heeft u de vrijheid om een beursstand te realiseren die past bij de ruimte, de uiting en het doel.
De stand ontwerpt u met software die toegankelijk en eenvoudig in gebruik is. Uiteraard krijgt u van ons uitleg vooraf zodat u een beurssysteem ontwerpt die helemaal naar wens is.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de Crosswire of wilt u weten wat de mogelijkheden van het unieke Crosswire beurssysteem is? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)547 - 285 515 of stuur een e-mail naar info@condorsign.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen handbereik hebben? Vraag dan onze brochure per post aan of download deze als pdf.

Gebruik ook onze neutrale brochure om de producten aan uw klanten te laten zien. Begin vandaag nog met verkopen! Download neutrale brochure >>

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.