De kracht(en) van Condor Sign

De kracht(en) van Condor Sign

Caroline Lempsink, accountmanager GermanyCaroline Lempsink
Accountmanager Germany
caroline@condorsign.nl 

    

"Sinds juni 2015 ben ik werkzaam als accountmanager Germany bij Condor Sign. Via de hospitality, kunststofhandel en confectie ben ik verzeild geraakt in de wereld van sign. Duitsland heeft altijd een grote rol gespeeld binnen mijn functies. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het contact met onze (Duitse) klanten. Daarbij vind ik een prettige werksfeer en leuke collega's erg belangrijk. Elkaar inspireren en enthousiasmeren!"

Gerrie Voortman, administration & finance

Gerrie Voortman
Administration & Finance
gerrie@condorsign.nl 

    

"In 2006 ben ik begonnen bij Condor Sign. Eerst alleen op de administratie en na verloop van tijd ben ik regelmatig gaan bijspringen in de verkoop. Dit maakt dat ik een hele afwisselende en leuke baan heb. Ik ben blij om te mogen werken in dit enthousiaste team. Naast Condor Sign ben ik de trotse oppasoma van een paar kleinkinderen.
In mijn vrije tijd ga ik heel graag op stap met mijn man/gezin en met mijn vriendinnen."

Karin Lammertink, general manager

Karin Lammertink
Managing director
karin@condorsign.nl

     

"Binnen Condor Sign ben ik full-time bezig om alle processen en medewerkers optimaal te laten functioneren. Ik word heel blij van enthousiaste, positieve mensen, de voorjaarszon, goede cappuccino en lekker eten. Verder is bij mij het glas altijd half vol, denk ik graag in oplossingen en zie ik een uitdaging als een puzzel. Soms is het begin wat lastig, maar als je halverwege bent, gaat het bijna vanzelf.  Mijn missie is dat elke klant en medewerker zich "thuis" voelt bij Condor Sign. Een plek creeëren waar een goede sfeer heerst, en waar klanten graag terug komen."

Nico Maat, purchase & logistics

Nico Maat
Purchase & Logistics
nico@condorsign.nl 

   

"Waar ik gelukkig van word is samenwerken met ons team in een goede sfeer. Aan het einde van de dag kunnen zeggen dat je samen een goede dag hebt gedraaid. Ik doe mijn werk met passie en heel veel plezier. Ervoor zorgen dat logistiek alles vlekkeloos verloopt, is mijn missie. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te klussen en ga ik graag forel vissen. Verder vind ik mijn gezin heel erg belangrijk. Supertrots ben ik op mijn vrouw en dochters!"


John Lammertink, creative director


John Lammertink

Creative director
john@condorsign.nl 

  

"Productvernieuwing, nieuwe kansen creëren, dat is mijn passie. Professionaliteit en het nakomen van afspraken vinden we binnen Condor Sign erg belangrijk, maar ik ga daarin graag een stap verder. Innovatieve producten ontwikkelen in nauwe samenwerking met onze wereldwijde leveranciers. Onze klanten verrassen met creatieve producten, dáár krijg ik energie van.”

Pand Condor Sign

Magazijn Condor Sign

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.