Presentatiewanden

Presentatiewanden, ook wel beurswanden, zijn eenvoudig en snel op te zetten en compact op te bergen. Kies voor de Magnetic of de Fabric en toon uw uiting op een opvallend beurssysteem van hoogwaardige kwaliteit.

 

Pop-up Magnetic

De naam zegt het al: de Pop-up Magnetic is een presentatiewand die niet alleen door middel van magneten eenvoudig op te zetten is, maar die tegelijkertijd stabiliteit, stevigheid en kwaliteit uitademt. De Pop-up Magnetic is verkrijgbaar in een rechte of gebogen vorm en kan aan beide zijden bedrukt worden. Een multifunctionele presentatiewand met allure! 

Pop-up Fabric

Een eenvoudig op te zetten presentatiewand voorzien van klittenband. Dit lichtgewicht product is gemakkelijk te vervoeren en past binnen ieders budget. Verkrijgbaar in zilver of zwart en te bestellen in het formaat dat u wenst: met de Pop-up Fabric bestellen bent u op alle fronten flexibel!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze presentatiewanden, de uitbreidingsmogelijkheden of de bestelmogelijkheden in onze webshop? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)547 - 285 515 of stel uw vraag via de e-mail: info@condorsign.nl .

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen handbereik hebben? Vraag dan onze brochure aan of download deze als pdf.

De neutrale brochure downloaden? Klik hier >>

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.

Kan ik je helpen?