Roll up banners

Roll up banners zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Enkelzijdig, dubbelzijdig, een luxe uitvoering met verlichting of een budget roll up banner; bestel de roll up banner die aansluit bij uw wensen en budget.

 

Roll-banners: veelgebruikt en scherp geprijsd

Roll-up banners zijn niet meer weg te denken uit de reclamewereld en signbranche. Elke organisatie heeft wel een (of meestal meerdere) roll-up banners in gebruik. In onze webshop heeft u de keuze uit tal van roll-up banners met allemaal hun specifieke eigenschappen, kenmerken en voordelen. En, ook niet onbelangrijk, door jarenlange samenwerking met onze internationale leveranciers kunnen wij u de roll-up banners tegen uitstekende prijzen aanbieden!

Welke roll-banner past bij uw boodschap?

  • Wordt de banner incidenteel of tijdelijk gebruikt en is het budget niet al te hoog? Kies dan voor de roll-banner Square, de Runner of Budget Plus. Scherp geprijsd, eenvoudig in gebruik en de prijs doet niets aan de kwaliteit af!
  • De bestsellers zijn onze roll-up banner Basic en de roll-up banner Standard. Uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! Een roll-banner die gezien mag worden en die stabiel rechtop blijft staan.
  • De roll-banner Chrome heeft een luxe uitstraling, uitschuifbare pole met maatverdeling en een draaibare voet.
  • De Premium Plus en DeLuxe Plus zijn de favorieten onder de professionals. Flexibel in afmeting, met uitschuifbare pole en luxe, stevige voet geven deze roll-up banners uw ontwerpen extra body.
  • Met de roll-up banner Double Classic en Double DeLuxe heeft u 2 vliegen in een klap. Aan beide zijden te bedrukken dus extra veel ruimte voor uw boodschap. Door deze functie is deze roll-banner ook zeer geschikt om in het midden van een ruimte te plaatsen.
  • De roll-up banners Cartridge Premium en Cartridge Superior zijn banners met verwisselbare cassettes, waardoor prints eenvoudig kunnen worden vervangen. De cartridges zijn los verkrijgbaar.
  • Heeft u een boodschap die op een kleine roll-up banner gepresenteerd moet worden? Kies dan onze Mini roll-up banner, verkrijgbaar in A3 en A4 formaat. Omgekeerd kan natuurlijk ook: een extra grote boodschap kan opvallend gepresenteerd worden op de XXL roll-banner. Wij geven u graag deskundig advies over de roll-banner die geschikt is voor uw doel en budget.

Meer informatie over onze roll-banners?

Wij geven u graag deskundig advies over de roll-banner die geschikt is voor uw doel en budget. En heeft u vragen over het bestellen in onze webshop of over de producten, stel deze dan eenvoudig en snel via info@condorsign.nl of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers: +31 (0)547 - 285 515.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen handbereik hebben? Vraag dan onze brochure per post aan of download deze als pdf.

Binnenkort is onze nieuwe brochure beschikbaar!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.