Verlichting

Zet uw boodschap in de spotlight door middel van verlichting! Vooral tijdens een beurs, evenement of bij gebruik in een grote ruimte is het raadzaam om roll-up banners of presentatiewanden te voorzien van verlichting. Zo kunt u op de juiste manier ergens de focus op leggen.

Van halogeen verlichting tot LED lampen

In onze webshop vindt u een breed assortiment verlichting en bijbehorende accessoires: van halogeen tot LED lampen en alles uitgevoerd in vormen en materialen die een meerwaarde bieden voor uw product.

Waarom verlichting gebruiken voor uw presentatie systemen?

  • In ruimtes met weinig lichtinval is er het gevaar dat de boodschap op de banner wegvalt tegen de achtergrond of opgaat in de omgeving.
  • Met verlichting straalt de banner net dat beetje extra kwaliteit uit.
  • Verlichting is eenvoudig te bevestigen en kan voor meerdere presentatiewanden of roll-up banners gebruikt worden.
  • De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: robuust, delicaat, krachtig, voor elke uitstraling is er passende verlichting voorhanden.

Meer informatie?

Vindt u niet wat u zoekt of zoekt u een specifiek onderdeel voor het verlichten van uw presentatiewand of roll-up banner? U kunt ons telefonisch bereiken op+31 (0)547 - 285 515  of een e-mail sturen naar: info@condorsign.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen handbereik hebben? Vraag dan onze brochure per post aan of download deze als pdf.

Gebruik ook onze neutrale brochure om de producten aan uw klanten te laten zien. Begin vandaag nog met verkopen! 
Download neutrale brochure >>

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.